Neuleet puutalon tyyliin

Ribbed and Knitted







Palaan vielä viimekertaisiin rintamamiestalojen lautaseiniin ja tiilikattoihin. Keräsin tähän kunnon kokoelman vihreää laudoitusta ja tiilenpunaista tiilikattoa muistuttavia neuleita. Valikoimaa selatessa tykästyin moneen murretun vihreään neuleeseen, ja oliivinvihreä onkin yksi lempiväreistäni. Myös tiilenpunainen ja oranssi ovat kestosuosikkejani.

Seinälaudoituksen ulkonäkö vaihtelee laudanleveyden ja laudoitustyylin mukaan. Ylemmässä kuvassa taustalla on peiterimalaudoitus, jossa kahden normaalilevyidsen laudan väliin jäävä rako on peitetty kapealla rimalla. Neuleista sitä vastaa parhaiten kuvan Whyred-neule, jossa tosin neuloksen suunta on vino. Vino laudoitushan ei missään tapauksessa kuulu rintamamiestaloon, vaan aikakauden laudoitus on yleensä yhdensuuntainen koko talossa.


Let's go back to the milieu of my last post. I found quite a collection of the knitwear that resembles the green wooden facades and brick red roofs. I like especially the olive green sweaters. The brick red belongs to my favourite colours as well.



Womens sweaters Orange Green
Zalando:  Only | Topshop | Topshop Boxy | Roxy


Zalandon Roxy-neuletakki on jotenkin hyvällä tavalla kotikutoisen oloinen. 

Ulkomaisista nettikaupoista löytyi myös sopivia asusteita ja hame:


Ribbed & Knitted





Kommentit

Suositut tekstit