Tekstiiliurheilijan graffitit

Graffiti Goes Sports





Graffiti: Pixabay | Leggings Adidas Originals / Zalando


Nyt on tekstiiliurheilijalla kivaa, sillä urheiluvaatteiden kuviot ovat nyt monipuolisempia ja hauskempia kuin koskaan ennen. On graafisia kuvioita, kukkaprinttiä ja eläinkuosia. Adidas Originals -sarjaan on tullut nyt todella säväyttäviä kuvioita, joissa on vaikutteita sarjakuvasta ja graffititaiteesta. Veikeää, niin veikeää! Mikä on sinun suosikkisi?

Itse en osaa valita, joten toistaiseksi pysyn noissa yksivärisissäni, joita esittelin täällä.


The sportswear fashion is now maybe more imaginative than ever - especially the Adidas Originals products with the patterns influenced by comic style and graffiti art. So funny and so cute! Which one is your favourite?




Adidas Rita Ora

Polyvore: Adidas Originals white v neck t shirt, €46 / Adidas originals jacket, €73 / Adidas Originals clothing, €27 / Adidas Originals activewear pants, €41 / Adidas originals high top, €73 / Adidas leather sneaker, €98 / Adidas originals sneaker, €125 / Short heel shoes, €94




Turun kaupunki tarjoaa graffittimaalareille nyt luvallisia maalauspaikkoja. Kuvasin maalauksia Kunnallissairaalantien 'graffitikolmiosta'.



Adidas 'graffiti'

Polyvore: Adidas Originals party top, €49 / Adidas Originals t shirt, €63 / Adidas Originals track suit, €77 / Adidas Originals cuffed pants, €32 / Adidas Originals clothing, €120 / Adidas originals shoes, €67 / Adidas originals shoes, €69






 








Kommentit

Suositut tekstit