Turbulenssi: geometriaa ja kimallusta

Geometry and Diamonds








Nyt  vuorossa vahvaa geometriaa. Niin muodissa kuin arkkitehtuurissakin voimakkaita kuvioita ja kontrasteja käytettiin paljon 1960- ja -70-luvuilla.  Graafisen kuviot ovat jossain määrin muodissa aina, ja tällä hetkellä mielestäni erityisen ajankohtaisia. Ylimmän kuvan Turbulenssi-kuosi on kotimaisen Klo Designin pikkulaukusta, ja arkkitehtuurikuvassa on Welbeck Streetin parkkitalo Lontoossa. 

Alemmassa kuvassa parkkitalon lisäksi Spaceship Earth huvipuistolaite Floridan Walt Disney Worldissa ja Chemnitzin kaupungintalo (Stadthalle Chemnitz) Saksassa. Lopussa vielä yksi aika timanttinen ilmestys.



Geometry is the word for this post. The design products are from a Finnish brand Klo Design, that produces clothes and accessories. Their pattern Turbulenssi looks a bit like diamonds, doesn't it? The buildings are the Welbeck Street Car Park in London, the Spaceship Earth in the Walt Disney World in Florida and the Chemnitz City Hall in Germany. In the end there is the Iluma mall with its crystal mesh facade!






Mielestäni Turbulenssi-kuosi on hieman timanttimainenkin. Lisää Turbulenssia Klo Designilta:




Itse miellyin erikoisväriin. Pussukka toimii arkimeikkipussina.





Sokerina pohjalla uudempaa arkkitehtuuria: Iluma, kauppakeskus Singaporessa.



Iluman julkisivu on kuin timanttien peitossa. Pimeällä ne loistavat valoa.




Klo Designin Turbulenssi-kuvioisessa heijastimessa on melkoista yhdennäköisyyttä Iluman julkisivuun. Myös Spaceship Earth erottuu pimeässä loistavana pallona.




Postaus on tehty yhteistyössä Klo Designin kanssa.

PS. Sinulla on mahdollisuus voittaa Turbulenssi-heijastin - siirry arvontaan.


*Muuten, en ymmärrä miksi Blogger muttaa osan tekstistä keskitetyksi, vaikka itse olen asettanut sen vasempaan reunaan vaikka kuinka monta kertaa. Jos jollain on tietoa asiasta, kerrothan!

Kommentit

Suositut tekstit