Kui Turussa?

More Turku Patterns






Kui sattuikin, että Turku-mekko pompsahti esille juuri nyt, ikään kuin alustamaan jo aikaisemmin suunniteltua Turku-teemaa. Turkulainen Kui Design on menestyksekkäästi ottanut kaupunkikuvan haltuunsa ja valmistanut suosittuja Turku-aiheisia tuotteita vuodesta 2007 alkaen. Lastenvaatteeita ja käyttötavaraa koristavat ikoneiksi muodostuneet kaupunkinäkymät: Föri, Turun linna, tuomiokirkko ja telakka-alueen nosturit. Valtaosa paikoista sijaitsee jokirannan tuntumassa - joki on kautta aikojen ollut Turun kaupunkikuvan merkittävin elementti. Kui Designin kauppa sijaitsee aivan Turun keskustassa, Fortuna-korttelissa kaupungintalon vieressä. Kaikki tuotteet eivät sentään esitä Turkua, muutakin löytyy.


Here are some more Turku patterns. The lovely products of Kui Design are inspirated by the iconic scenes of  Turku. Most of them are situated by the river, which is the essential element of the Turku image. 












Oma suosikkini kuoseista on ehkä "Welcome on Board", jokilaivoineen ja kaupunginteattereineen. Uutena kuosina on värikäs Turku-kollaasi. 

Huom. Pussukoista toinen voi olla pian sinun, sillä käynnistän joulukuun arvonnoista ensimmäisen kohta! Siirry arvontaan tästä.







Esittely on toteutettu yhteistyössä Kui Designin kanssa.



Kommentit

Suositut tekstit